Gewoon zeggen waar
het op staat.

Zo simpel kan het zijn

Bauke de Kroon, Google Cloud Architect

SimplifyNow barst van de ambitie en vakmanschap. En we willen de beste zijn op de disciplines die we hebben omarmd. Dat willen we dan ook laten zien; daarom delen we onze kennis en ervaringen. Op een begrijpelijke manier, zoals je van onze IT experts gewend bent. Net als onze onderneming breiden we de onderstaande collectie aan content telkens weer uit. Kom af en toe eens terug, of nog beter: schrijf je in en blijf op de hoogte!

Hoe zeker weet jij dat je álles uit je IT-oplossing haalt

Hoe zeker weet jij dat je álles uit je IT-oplossing haalt?  We zien het nogal eens voorbijkomen in de praktijk: IT-oplossingen die niet optimaal gebruikt worden. Meestal is dat geen […]

Piramide van Maslow

Houd de deur op slot: werk cybersecure

De cyberveiligheid in Nederland is teleurstellend, dat stelt de NCTV. Maar hoe kunnen we dat verbeteren? Dat begint bij jou en mij. Er zijn namelijk veel manieren waarop jij (gemakkelijk) meer cybersecure kan werken. En zo bescherm je jezelf en je organisatie.

door Ivo van Ketten

Onze 5 tips voor het inloggen van de toekomst

Wachtwoordloos inloggen is de toekomst. Inmiddels zijn wij experts: onze medewerkers weten hun eigen wachtwoord niet meer. Maar expert word je niet zomaar. Cliché, maar: dat gaat met vallen en opstaan. We bundelden onze beste tips op basis van onze ervaringen.

door Dave Stork

Iedereen bij SimplifyNow vergeet wachtwoorden!

Wees gerust, dat is geheel de bedoeling! Waarschijnlijk heb je wel eens gehoord van “Multi-Factor Authentification” (MFA) of zelfs van “wachtwoordloos inloggen”. Veilig voor de organisatie, gebruiksvriendelijk voor de medewerker. Beveilig je toegangspoort!

door Dave Stork

Zie meer blogs